Tuo autosi kolarikorjausten asiantuntijalle Jyväskylässä

Ota yhteyttä!

Smart Autokoripalvelut Oy tarjoaa kattavasti kaikki autokorjaamon palvelut Jyväskylässä. Olemme erikoistuneet kolarikorjauksiin ja toteutamme ne nopeasti ja vaivattomasti. 

Olemme kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Korjaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot

Meiltä Smart Autokoripalvelut Oy:llä luonnistuvat kaikki henkilö ja pakettiautojen korjaukset korikorjauksista maalipinnan uusimisiin. Kattavat palvelumme pitävät sisällään:

  • tuulilasien vaihdot

  • kolhujen korjaukset

  • kolarikorjaukset

  • puskureiden korjaukset ja maalaukset

  • ruostevauriohitsaukset ja -maalaukset

  • autojen pienet entisöinnit

  • autojen maalaukset.

Tuulilasien vaihdot nopeasti ja edullisesti

Kulunut tai vaurioitunut tuulilasi on aina riski liikenteessä. Teemme tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin nopeasti ja edullisesti. Saat meiltä kaikki yleisimmät tuulilasimerkit, myös laadukkaat IHD-Glas Oy:n maahantuomat lasit.

Varaa aikasi jo tänään!

Kolhujen korjaukset hellävaraisesti

Olemme erikoistuneet kolhujen ja painautumien korjaamiseen. Pienet kolhut pystymme oikomaan niin, ettei maalipinta rikkoudu. Teemme oikomisen käsityönä käyttäen nykyaikaisia erikoistyökaluja ja uusimpia työmenetelmiä. Kolhujen korjauksen yhteydessä voimme tehdä sekä pienemmät paikkamaalaukset että isommat maalipinnan uusimiset, toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä ja pyydä hinta-arvio

Kolarikorjaus vaivattomasti

Olemme kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja käytössämme on vakuutusyhtiöiden suoralaskutus. Saamme autosi taas kuntoon nopeasti ja vaivattomasti, eikä sinun tarvitse lähetellä todistuksia ja kuitteja vakuutusyhtiöön. Hoidamme kolarivaurioiden korjaukset, autopeltikorjaukset, pienet korityöt ja korinoikaisut sekä pienet ja isot maalaukset – paperitöistä puhumattakaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Puskureiden ja muoviosien korjaukset onnistuvat

Saat meiltä myös kaikki puskureiden ja muoviosien korjaukset. Muoviosien hitsauksella säästät aikaa ja rahaa, kun koko puskuria tai muoviosaa ei tarvitse vaihtaa. Teemme vanhasta taas uudenveroisen!

Jätä tarjouspyyntö