Kolarikorjaamo Jyväskylä

Tuo autosi kolarikorjausten asiantuntijalle Jyväskylässä

Smart Autokoripalvelut Oy tarjoaa kaikki kolarikorjaamon palvelut Jyväskylässä. Olemme erikoistuneet kolarikorjauksiin ja toteutamme ne nopeasti ja vaivattomasti.

Olemme kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo.

Korjaamme kaikki henkilö- ja pakettiautot

Meiltä Smart Autokoripalvelut Oy:llä luonnistuvat kaikki henkilö ja pakettiautojen korjaukset korikorjauksista maalipinnan uusimisiin. Kattavat palvelumme pitävät sisällään:

Kolarikorjaukset

Autojen maalaukset

Ruostevauriohitsaukset ja -maalaukset

Kolhujen korjaukset

Tuulilasien vaihdot

Puskureiden korjaukset ja maalaukset

Autojen pienet entisöinnit

Tarvittaessa asiakkaan kuljetus lähialueille

Tuulilasien vaihdot nopeasti ja edullisesti

Kulunut tai vaurioitunut tuulilasi on aina riski liikenteessä. Teemme tuulilasien vaihdot kaikkiin automerkkeihin nopeasti ja edullisesti. Saat meiltä kaikki yleisimmät tuulilasimerkit, myös laadukkaat IHD-Glas Oy:n maahantuomat lasit.

Kolhujen korjaukset hellävaraisesti

Olemme erikoistuneet kolhujen ja painautumien korjaamiseen. Pienet kolhut pystymme oikomaan niin, ettei maalipinta rikkoudu. Teemme oikomisen käsityönä käyttäen nykyaikaisia erikoistyökaluja ja uusimpia työmenetelmiä. Kolhujen korjauksen yhteydessä voimme tehdä sekä pienemmät paikkamaalaukset että isommat maalipinnan uusimiset, toiveidesi mukaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Antti tekee omassa sarjassaan ihan kelvollista työtä. Muoviosien korjaukset, peltivaurioiden korjaukset, maalaukset ja lasin vaihdot. Nopeasti ja kohtuu hintaan.

Aki Tuohinen

Tuli käytyä korjauttamassa täällä ikävästä paikasta (kuskinpuolen takarenkaan sisäsauma) levinnyt ruoste, jonka oli auki pullahtanut sauma aiheuttanut.

Homma sujui sovitussa (nopeassa) aikataulussa ja työn jälki oli todella hyvää. Jatkossa käyn uudestaan nimenomaan täällä mikäli tarpeita ilmenee, vaikkakin matkaa kertyi hieman, se kannatti.

 

Lauri

Työn jälki on hyvää ja reklamaatiot otetaan vastaan hyvin. Työn takuu toimii ja ihmistä kuunnellaan. Suosittelen lämpimästi tätä automaalaamoa.

Tyytyväinen asiakas

Kolarikorjaus vaivattomasti

Olemme kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo ja käytössämme on vakuutusyhtiöiden suoralaskutus. Saamme autosi taas kuntoon nopeasti ja vaivattomasti, eikä sinun tarvitse lähetellä todistuksia ja kuitteja vakuutusyhtiöön. Hoidamme kolarivaurioiden korjaukset, autopeltikorjaukset, pienet korityöt ja korinoikaisut sekä pienet ja isot maalaukset – paperitöistä puhumattakaan.

Puskureiden ja muoviosien korjaukset onnistuvat

Saat meiltä myös kaikki puskureiden ja muoviosien korjaukset. Muoviosien hitsauksella säästät aikaa ja rahaa, kun koko puskuria tai muoviosaa ei tarvitse vaihtaa. Teemme vanhasta taas uudenveroisen!

Vauriokorjaukset Jyväskylässä

Korjaamomme Jyväskylässä palvelee sinua kattavasti kolarikorjauksissa, maalipinnan uusimisissa ja muissa korjauksissa. Kuvan kaltaiset ruostevauriot hoidamme kuntoon käden käänteessä.